Замисляли ли сте се колко време продължава една специална целувка?

...
Замисляли ли сте се колко време продължава една специална целувка?
Коментари Харесай

Колко време трае хубавата целувка?

Замисляли ли сте се какъв брой време продължава една специфична целувка? В началото на връзката множеството сътрудници съблюдават минималното времетраене, само че какво се случва след това? Небрежната целувка по устните е приятна, само че в действителност свързващата целувка би трябвало да продължава малко повече време.

Малките жестове на фамилиарност и непосредственост сред сътрудниците са значими за връзката и за цялостното възприятие на задоволство. Целувките са един от методите да се свържете още повече с половинката си. Ползите от целуването са не една и две, само че от времетраенето на целувката зависи какъв брой непосредствен ще чувствате своя сътрудник.
Колко време трае хубавата целувка?
Според проучвания са нужни най-малко 6 секунди целувки, с цел да може в мозъка да се задействат химически реакции, свързани с привързаността и удоволствието. Още няколко спомагателни секунди и ще се радвате на изгодите от целувката даже повече.

Като бонус може да кажете нещо благо на своята половинка преди или след целувката. Направете комплимент или просто споделете по какъв метод се чувствате. По този метод освен отделяте особено внимание на колегата си, само че и ускорявате интимността между тях.

 Добави изложение


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР