Замислен преди почти 50 години за използване в провинцията и

...
Замислен преди почти 50 години за използване в провинцията и
Коментари Харесай

Новият Range Rover: най-изисканият 50 години по-късно

Замислен преди съвсем 50 години за потребление в провинцията и по-късно за напредване до градската къща, Range Rover се развива непрестанно и води международните трендове след себе си, оставайки несравнимия, първокласен SUV автомобил.
Съвременната технология дефинира идната значима стъпка за Range Rover с plug-in хибриден електрически мотор, който обезпечава резистентен разкош с нови равнища на изгодност и проходимост. Екстериорният дизайн се е развил, а в купето са добавени повече комфорт и нови потребителски технологии.

Предните седалки съдържат 24-степенно контролиране, с помощта на новите рамки - с по-широки и по-дълбоки структури от пяна както и с отопляеми подлакътници. Отзад напълно обновеното купе и разположение на седалките основават умерено леговище без компромис със задното пространство за багаж.

Ако работите, до момента в който се возите, разполагате със 17 точки на свързване, в това число битови електрически контакти, USB, HDMI и 12 V; 4G Wi-Fi точки на достъп за общо 8 устройства и комфортни места за предпазване на движимости са проектирани за пътуващите по работа. Купето е основано за разпределяне с първокласни седалки, предлагащи 25 стратегии за масаж, с помощта на технологията за масаж с горещи камъни, вградена в облегалките.

По-широки, по-меки седалки оферират високо равнище на комфорт. Накланящи се до 40 градуса, те извличат оптималното от спомагателните 186 мм в пространството за краката (вече 1 206 мм общо) и могат да бъдат разгънати с едно натискане на бутон. Удобството се добавя и от затоплянето и охлаждането, а за в допълнение улеснение и персонализация, цялата функционалност на седалките може да бъде ръководена посредством приложение за смарт телефон, без значение дали вътре или отвън автомобила.

„ Нашите клиенти са напълно наясно какво желаят от един нов Range Rover. „ Не го променяйте, просто го направете по-добър ", ни споделят те, по тази причина всичко, което сме създали, е било за да подобрим нашия флагмански SUV. След съвсем 50 години, четвъртото потомство Range Rover е най-изисканият до момента, гарантирайки, че истинският първокласен SUV остава избора на взискателните клиенти в целия свят. "

Гери Макгавърн, Главен шеф Дизайн, Land Rover

 Новият Range Rover: Лукс в тишината @@@

Интериорът е допълнен с консолидираното на най-модерната информационно-развлекателна система, създавана до момента от Jaguar Land Rover. Touch Pro Duo, с кодовото име „ Blade ", комбинира два 10-инчови сензорни екрана с висока резолюция на централната подпора, работещи в идеална естетика. Информацията,може да бъде преместена с плъзгащо придвижване от единия екран на другия, което прави разпределението мощно интуитивно и прелестно за работа.

След представянето на новия Range Rover Sport plug-in хибриден електромобил (PHEV) предходната седмица, пътуването на Jaguar Land Rover от ICE към ACE продължава, преминавайки от стандартните мотори с вътрешно горене към самостоятелни, свързани и електрифицирани коли.

Икономичният нов Range Rover P400e дава устойчива динамичност посредством съчетанието на 2,0-литров 4-цилиндров бензинов мотор Ingenium с 300 к.с. (221 kW) и електрически мотор със 116 к.с. (85 kW). Общата мощ от 404 к.с. (297 kW) - налична с помощта на непрекъснатото задвижване на четирите колела, обезпечава на автомобила ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6,8 секунди и оптималната скорост от 137 мили/ч (220 км/ч).

Благодарение на електрифицирания си силов елемент Range Rover P400e създава CO2 излъчвания от едвам 64 г/км при смесен NEDC цикъл и обезпечава пробег в напълно електрически режим до 51 км при изключен бензинов мотор Ingenium. За първи път клиентите, които избират флагманския SUV на Land Rover, могат да изживеят шофиране с нулеви излъчвания.

Водачите на новия PHEV могат да избират сред два режима на шофиране:

- Режим Parallel Hybrid (режимът за шофиране по подразбиране) - съчетава бензиново и електрическо задвижване. Водачът може да усъвършенства заряда на батерията или разхода на гориво благодарение на една от двете функционалности за ръководство на заряда:

* функционалност SAVE - не разрешава на заряда на батерията да падне под авансово определено ниво;

* функционалност Predictive Energy Optimisation (PEO) (Предсказуема оптимизация на енергията) - въвеждането на дестинация в навигационната система задейства функционалността, която употребява данни за надморската височина от вградения GPS за определения маршрут за интелигентно съчетание на електрическия мотор и бензиновия мотор за оптимално увеличение на икономията на гориво;

- Режим EV (Electric Vehicle) - разрешава на автомобила да се движи единствено с електрическия мотор, употребявайки съхранената в батерията енергия;

При бързо зареждане на високоволтовата литиево-йонна батерия, 13,1kWh, цялостен заряд може да бъде реализиран единствено за 2 часа и 45 минути благодарение на специфична 32-амперова стенна кутия. Батерията може да бъде заредена изцяло за 7 часа и половина благодарение на 10-амперов кабел за зареждане вкъщи, който се дава като общоприетоо съоръжение.

2,0-литровият бензинов мотор Ingenium на Range Rover е надлъжно инсталиран, с 85 kW електрически мотор, ситуиран в 8-степенната автоматизирана трансмисия ZF в центъра на автомобила наред със 7 kW бордово зарядно устройство. Точката на достъп за кабела е в предната част на автомобила, а клетъчната литиево-йонна батерия с формата на призма е инсталирана в задната част под пода на багажника. Р400е се предлага с два разновидността на каросерията - общоприетоо и дълго междуосие.

За да изживеят особено основаните разкош и благоприятни условия на Range Rover в най-динамичната им форма, клиентите в този момент могат да се насладят на усъвършенствания SVAutobiography Dynamic - най-мощният сериен Range Rover до момента. Мощността, генерирана от неговия бензинов мотор V8 с компресор суперчарджър, доближава 565 к.с. (увеличение от 15 к.с.), които дават ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 5,4 секунди. Впечатляващите промени в дизайна включват извънреден мрежест претекст на предната решетка в цвят Graphite Atlas с хромирани вложки и изменена задна ризница с интегрирани железни накрайници на ауспуха.

Проектиран и конструиран от Jaguar Land Rover във Англия, новият Range Rover ще се създава в завода на компанията в Солихъл и към този момент може да се поръчва, като първите доставки ще започват при започване на 2018 година (в взаимозависимост от пазара).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР