Заместник-шерифът на Флорида скочи върху лодка-беглец, движеща се с над 40 мили в час от брега, и я спря да шофира

...
Заместник-шериф на Флорида скочи върху лодка-беглец, движеща се с над
Коментари Харесай

Заместник-шериф на Флорида скочи върху лодка-беглец, движеща се с над 40 мили в час, за да я спре, след като водачът й падна, шерифът на окръг Пинелас се казва в публикация във Фейсбук.

Инцидентът — който беше заснет на запис от камера на тялото — показа как двамата помощници спират до бързия кораб. Заместник Констант и заместник Фернандес, и двамата от звеното за морски и екологични земи, бяха отговорили на призив от 30 юли да помогнат на бреговата охрана на САЩ с избягал кораб.

Лодката е била управлявана от мъж, който е паднал във водата, преди да бъде спасен от добрия самарянин, казаха от офиса на шерифа. Бреговата охрана се е опитала да използва устройства за ловене на птици, за да спре лодката, но не е успяла, според офиса на шерифа.

Но заместниците Констант и Фернандес се справиха със задачата.

Видеозаписът показва как Constant настига избягалата лодка, като съпоставя скоростта й от около 41 мили в час, а Fernandes скача на борда на лодката и незабавно поема контрола.

„И да, заместник Fernandes прави неговите собствени каскади“, иронизираха от офиса на шерифа в публикацията в социалните медии.

След това депутатите завързаха лодката за своята, показва видеото.

„Ако не искате това да ви се случи... винаги свързвайте ремъка на превключвателя си за блокиране“, озаглавиха клипа от офиса на шерифа върху песента на Van Halen „Jump“.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР