Заместник-шефът на Главна дирекция Борба с организираната престъпност Любомир Николов

...
Заместник-шефът на Главна дирекция Борба с организираната престъпност Любомир Николов
Коментари Харесай

Любомир Николов оглави СДВР

Заместник-шефът на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " Любомир Николов е назначен със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов за шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), оповестиха за Българска телеграфна агенция от Столична дирекция на вътрешните работи. Той е бил показан през днешния ден пред състава на службата.

Той стартира работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 2002 година като сержант в Столична дирекция на вътрешните работи. След 2003 година е заемал поредно длъжностите шпионин в бранш " Икономическа полиция " Столичната дирекция и в бранш " Фалшификации " в ГДБОП от 2011 до 2013 година После за двегодишен интервал е преназначен на изпълнителска служба в отдел " Икономическа полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи.

От 2016 година поредно е заемал длъжностите шпионин, шеф бранш, шеф отдел в ГДБОП и от юни м.г. стана заместник-директор на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност ". През годините неведнъж е награждаван с писмени похвали, оповестяване на признателност, групова и самостоятелна парични награди, както и с почетни знаци на Министерство на вътрешните работи III и II степен от министъра на вътрешните работи.

През февруари 2023 година за малко оглави ОДМВР-Хасково със заповед на тогавашния министър Демерджиев. След два месеца на позицията, Николов се завърна в ГДБОП.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР