Заместник-шефът на Главна дирекция Борба с организираната престъпност (ГДБОП) Любомир

...
Заместник-шефът на Главна дирекция Борба с организираната престъпност (ГДБОП) Любомир
Коментари Харесай

МВР министърът назначи свой заместник от ГДБОП за шеф на столичната полиция

Заместник-шефът на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП) Любомир Николов е назначен със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов за шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), оповестиха за Българска телеграфна агенция от Столична дирекция на вътрешните работи.

Той е бил показан през днешния ден пред състава на службата. 

Старши комисар Любомир Николов приключва висшето си обучение в Университета за национално и международно стопанство (УНСС), компетентност „ Икономика на търговията “ през 2002 година, а през 2018 година придобива магистърска степен по същата компетентност. 

Работи в системата на Министерство на вътрешните работи от 2001 година Преминал е през всички оперативни равнища в системата – шпионин в бранш Икономическа полиция – Столична дирекция на вътрешните работи и в бранш „ Фалшификации “ в ГДБОП, шеф бранш и шеф отдел в ГДБОП. От юни 2021 година е заместник-директор на основната дирекция. 

От февруари до април 2023 година краткотрайно е преназначен на служба шеф на ОДМВР – Хасково, след което още веднъж извършва длъжността заместник-директор на ГДБОП.

Досега на поста бе старши комисар Калоян Милтенов, който бе назначен в мандата на Бойко Рашков като министър.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР