Заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел

...
Заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел
Коментари Харесай

Джамбазки сезира прокуратурата за ДОСТ и Местан

Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки внесе сигнал до основния прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила по отношение на изявлението на Лютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска... към профила в народен ефир, в което ръководителя на Политическа партия ДОСТ показва искания и искане за признание на турско малцинство в България.

В сигнала си заместник-председателят на Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация написа, че водачът на партия ДОСТ нарушава Конституцията на Република България като намерено пропагандира за разделяне на обществото на набожен принцип и се пробва да му внуши неуместната и погрешна теза, че всички мюсюлмани в България са етнически турци. Джамбазки показва своите опасения, че сходно държание е извънредно рисково и заплашва вътрешния мир на страната.

Ангел Джамбазки упорства да бъде осъществена обстойна инспекция по отношение на активността и финансирането на Политическа партия ДОСТ, както и за съществуване на обстоятелства, като да вземем за пример финансиране от непозната страна, установяващи, че партията обслужва непознати държавни ползи, разнообразни от тези на България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР