Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви
Коментари Харесай

Арогантен Медведев: Никакви преговори до пълното поражение на Украйна

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев съобщи през днешния ден, че украинското навлизане в съветската Курска област значи, че няма да се водят договаряния сред Москва и Киев, до момента в който Украйна не бъде изцяло победена, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

„ Край с празните приказки за прелестния мир с медиаторите, които никой не е назначавал. Сега всички схващат всичко, въпреки и да не го споделят на всеослушание “, написа Медведев на профила си в обществената мрежа „ Телеграм “. „ До цялостното проваляне на врага няма да има повече договаряния! “, добави той.

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи преди дни, че изненадващата украинска атака в съветската Курска област цели основаването на буферна зона там за попречване на по-нататъшни съветски офанзиви през границата, съобщи Асошиейтед прес.

В изказването си украинският президент за първи път ясно дефинира задачите на интервенцията, която стартира на 6 август. По-рано той разгласи, че задачите на Украйна са да се защитят жителите в прилежащата украинска Сумска област от непрекъснатия съветски обстрел.

" Сега главната ни задача в отбранителните интервенции е да понижим колкото е допустимо повече военния капацитет на Русия и да предприемем оптимални контраофанзивни дейности. Това включва основаване на буферна зона на територията на агресора - с нашата интервенция в Курска област ", съобщи Зеленски. По-дано от неговия кабинет оповестиха, че с нашествието в Курска област Украйна се надява да накара Русия да договаря, само че при обективни условия, а не за капитулацията на Киев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР