Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев пусна

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев пусна
Коментари Харесай

Русия обяви, че ако загуби войната в Украйна, ще използва ядрени оръжия срещу НАТО

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев пусна ново „ чучело “ за нуклеарен удар, в случай че Руската федерация загуби в Украйна. Той написа това в Телеграм.

„ Ако не Русия печели, тогава, явно, Украйна (ще спечели). Целта на Украйна във войната беше наречена от режима в Киев – връщането на всички територии, които преди са ѝ принадлежали. Това е опасност за съществуването на нашата страна и разпадането на днешна Русия. Следователно директна причина за потреблението на параграф 19 от Основите на държавната политика на Руската федерация в региона на нуклеарното въздържане “, написа Медведев.

Той загатна, че „ нуклеарният спор “ в действителност е плануван от Запада, а не от Русия, която редовно заплашва цивилизования свят. „ Какво е това, в случай че не директна провокация на международна война с потребление на нуклеарни оръжия. Нека назоваваме нещата с същинските им имена. Западните страни тласкат света към световна война. И единствено цялостна и дефинитивна победа на Русия е гаранция против международния спор “, добави Медведев.

Окупационните войски на Руската федерация нахлуха в Украйна рано сутринта на 24 февруари. Руските управляващи твърдяха, че до няколко дни ще прекратят „ специфичната интервенция “ в Украйна – по този начин нарекоха пълномащабната война. Противниците получиха заслужен отпор от Въоръжените сили на Украйна и войната продължава към този момент над 250 дни. Русия се надяваше Украйна да капитулира и да се съобщи, само че получи гласовит пестник.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР