Заместник-председателят на Съвета на федерацията Константин Косачев похвали преговорите между

...
Заместник-председателят на Съвета на федерацията Константин Косачев похвали преговорите между
Коментари Харесай

Косачев смята срещата между Зеленски и Джонсън за пълен провал

Заместник-председателят на Съвета на федерацията Константин Косачев " похвали " договарянията сред украинския президент Владимир Зеленски и английския министър председател Борис Джонсън.

Сенаторът разгласява мнението си във Facebook, където съпоставя договарянията сред съветския президент Владимир Путин и унгарския министър председател Виктор Орбан и Зеленски с Джонсън.

Той счита срещата сред Путин и Орбан за сполучлива, защото договарянията са водени от двама водачи, които пазят както националните, по този начин и общоевропейските ползи.

На собствен ред Косачев означи, че договарянията сред Зеленски и Джонсън са се провалили, защото това е „ диалог сред двама политици, потънали в раздори “. По думите му всеки един от тях се е опитал самичък да реши проблемите си в ущърб на националните и още повече на общоевропейските ползи.

Припомняме, че английският министър председател Борис Джонсън пристигна в украинската столица, с цел да разиска въпросите на сигурността и военно-техническото съдействие.

По време на срещата бяха разисквани проектите за " въздържане " на Русия. Според ръководителя на Украйна английската страна е подготвена да помогне на Киев по въпроса за „ освобождението на окупираните територии “.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР