Заместник-председателят на ПГ на “БСП за България Георги Свиленски подложи

...
Заместник-председателят на ПГ на “БСП за България Георги Свиленски подложи
Коментари Харесай

Бойко Василев смути бившия на Деси Радева с въпроса Радев ваш президент ли е?

Заместник-председателят на ПГ на “БСП за България ” Георги Свиленски подложи президента Румен Радев на остра рецензия по време на присъединяване си в " Панорама " в петък вечер.

На въпрос на водещия Бойко Василев за консултациите сред президента и Българска социалистическа партия Свиленски съобщи, че Румен Радев води поредна политика “да бъде понижен изборният резултат на социалистическата партия, да бъде атакувано държавното управление преднамерено от министрите, назначени от него ”.

“И завършекът на тази офанзива беше в тези съвещания ”, означи Свиленски.

По време на диалога обаче Бойко Василев попита събеседника си "   " Радев ваш президент ли е? ", явно визирайки, че генералът бе повдигнат за държавен глава от Българска социалистическа партия още за първия си мандат. Радев бе подсилен, въпреки и с половин уста от социалистите и за втория мандат. Въпросът на водещия обаче очевидно смути Свиленски и най-вероятно повода е персонална. Както е известно той е първият брачен партньор на актуалната жена на президента - Десислава Радева.

Българска социалистическа партия е поредна в поддръжката си за смесено гласоподаване - с хартиена бюлетина и с машини. Трябва да има опция българските жители да гласоподават, сподели още заместник-председателят на ПГ на “БСП за България ”.

Той акцентира, че социалистите “са внесли две или три оферти за въвеждане и на хартиената бюлетина и премахването на тъмните стаички ”.

“Параваните на машините, фотосите на по какъв начин се гласоподава - това предложи Българска социалистическа партия. Колегите от Политическа партия и Демократична България предложиха над 200 промени, с цел да бъде блокиран процесът и да не бъде признат ”, продължи Свиленски и добави, че е сюрпризиран от “истерията, която се получава тези няколко дни, от страха от това, че ще има хартиена бюлетина ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР