Заместник-председателят на парламента Кристиан Вигенин няма да се карантинира заради

...
Заместник-председателят на парламента Кристиан Вигенин няма да се карантинира заради
Коментари Харесай

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Кристиан Вигенин няма да се карантинира след сбирката при Радев

Заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин няма да се карантинира поради болния от ръководител Никола Минчев. Това заяви самият Вигенин във Facebook.

Както нощес стана ясно, Минчев почувства неразположение, откакто взе присъединяване във вчерашния Консултативен съвет по национална сигурност.

Вигенин посочи, че той не подлежал на карантина, тъй като е преболедувал преди по-малко от 3 месеца.

" Във връзка с вчерашната вест след КСНС за позитивния тест за ковид-19 на ръководителя на Народно събрание, желая да ви осведомявам, че според заповедта на министъра на опазването на здравето от 22.10.2020 година и разпоредбите на РЗИ за нейното приложение, аз НЕ подлежа на наложително карантиниране, защото съм преболедувал коронавирус по-малко от 3 месеца преди контакта със инфектиран. Тестът ми за ковид-19 е негативен. Във връзка с това имам намерение да продължа да извършвам отговорностите си, като ще проследявам всекидневно здравния си статус ", съобщи Вигенин.
свързани новини6897на 03.12.2021
Под изолираност към този момент се сложиха министър председателят Кирил Петков и шефката на кабинета му Лена Бориславова.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР