Заместник-председателят на Народното събрание и депутат от БСП Кристиан Вигенин

...
Заместник-председателят на Народното събрание и депутат от БСП Кристиан Вигенин
Коментари Харесай

Депутат на БСП в списъка за ликвидиране, Нинова писна: Държавата да провери сайта ,,Миротворец“

Заместник-председателят на Народното събрание и народен представител от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин също попадна в листата на украинската организация „ Миротворец “ с хора, набелязани за очистване. По този мотив водачът на социалстите Корнелия Нинова прикани държавните институции да вземат ограничения и да защитят българските жители, предава novini.bg.
„ Абсолютно неприемливо е да съществуват такива уеб сайтове. Очакваме безапелационна и ясна реакция от българското държавно управление. Агресията, езика на омразата, разделянето в българското общество водят само до това. Институциите да ревизират какъв е този уебсайт, тъй че страната е на ход отбрани българските жители “, разяснява Нинова.
Припомняме, че в листата попадат още имената на журналистките Велиана Христова, Велислава Дърева и Диляна Гайтанджиева, политологът проф. Иво Христов и анализаторът доцент Валентин Вацев.
По отношение на проектобюджета Корнелия Нинова съобщи, че той би трябвало да претърпи корекции сред първо и второ четене, за да се покачат приходите на хората.
Ако не бъдат признати законите по ПВУ, не се знае дали вторият транш през октомври въобще ще пристигна. И на второ място, от ръководещата коалиция да си разрешат разправията с парите от Българския енергиен холдинг и държавните сдружения. Ако тези два приходоизточника не се осъществят, ще е доста мъчно да се върже този бюджет. Затова и чакаме прекрояване на бюджета сред първо и второ четене, добави Нинова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР