Заместник-министърът на земеделието и развитието на селските райони на Полша

...
Заместник-министърът на земеделието и развитието на селските райони на Полша
Коментари Харесай

В Полша са шокирани от обема на вноса на украинско зърно

Заместник-министърът на земеделието и развиването на селските региони на Полша Михал Колодзейчак съобщи, че е " шокиран " от размера на вноса на украинско зърно, до момента в който в това време полските фермери изпитват проблеми, и даде обещание да разгласява лист на вносителите, които са спечелили от този импорт.

" Списъкът на всички компании към този момент е формиран. Тази седмица ще се подкрепим с правни отзиви, с цел да може това да бъде онародвано обществено, тъй че всеки поляк да може да види кой е натрупал пари, когато полските фермери са имали огромен проблем ", цитира думите на Колодзейчак радиостанция RMF FM.

Той разясни, че описът е формиран въз основа на информация " от разнообразни служби ", а данните за вноса са " шокиращи ", защото на Украйна за зърно " са били изпратени 6 милиарда злоти (около 1,5 милиарда долара) “.

Заместник-министърът съобщи, че украинската пшеница, импортирана предходната година, е коствала 51 злоти (около 13 долара) на звук, което е 20 пъти по-ниско от прага на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР