Заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев връчи наградата Студент на

...
Заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев връчи наградата Студент на
Коментари Харесай

Връчиха наградата Студент на годината за 2017

Заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев връчи премията " Студент на годината " в категория " задграничен студент " в Народен спектакъл " Иван Вазов ". Призът получи Катерина Льончева от гр. Струмица, Република Македония, студент в Медицински университет в София, оповестиха от Министерството на външните работи.


В речта си заместник-министър Георгиев е изразил поддръжка към студентите, избрали да останат и да се образоват в България. " Няма друго място в света, което заслужава повече вашия потенциал, познания и умения от личната ви Родина ", е декларирал той. Георгиев е допълнил, че Министерството на външните работи е готово да дава благоприятни условия за реализация на студентите, искащи да влагат в себе си в името на държавните ползи.

В тържествената гала са взели участие още ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, столичният кмет Йорданка Фандъкова, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, ръководителят на Комисията по образованието и науката Милена Дамянова, народни представители, заместник-министри.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР