Заместник-министърът на украинското министерство на отбраната Владимир Гаврилов, при пристигането

...
Заместник-министърът на украинското министерство на отбраната Владимир Гаврилов, при пристигането
Коментари Харесай

Министерството на отбраната на Украйна заплаши да потопи Черноморския флот на РФ и да си върне Крим

Заместник-министърът на украинското министерство на защитата Владимир Гаврилов, при идването си в Лондон, съобщи, че Киев се готви да унищожи съветския Черноморски флот и да превземе Крим благодарение на западните оръжия.

По време на посещаване във Англия, където се образоват украинските военни, Гаврилов сподели, че Украйна построява собствен личен противокорабен ракетен потенциал и чака да получи оръжия с огромен обхват от други страни, преди да стартира офанзивата.

„ Получаваме противокорабни оръжия и рано или късно ще нападаме флота “, споделя той в изявление за английски вестник.

Гаврилов сподели още, че Киев разисква със западните страни опцията за потребление на доставените от тях оръжия за нанасяне на удари по Крим. По неговите думи, Киев би трябвало добре да намерения по какъв начин считат да завземат Крим - дипломатически или военно. " Русия би трябвало да напусне Крим, в случай че желае да остане страна ", добави заместник-началникът на украинското министерство на защитата.

В средата на юли Вадим Скибицки, представител на Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата, съобщи, че Киев може да употребява американските ракети, с цел да удари Крим.

По-рано Съединени американски щати предадоха на Украйна осем мобилни пускови установки на колесно шаси HIMARS MLRS. Предвижда се в Киев да бъдат трансферирани още четири такива системи. Заместник-ръководителят на Пентагона Колин Кал съобщи на 1 юни, че Съединени американски щати са обезпечили заричане от украинските управляващи, в това число персонално от Владимир Зеленски, да не употребяват HIMARS за удари на съветска територия. Както оповестиха от Министерството на защитата на Руската федерация, минимум две установки HIMARS са били унищожени.

Президентът Владимир Путин сподели по-рано, че Кремъл, при положение на доставка на ракети с огромен обхват на Киев, ще направи заключения за удари против тези обекти, които към момента не са изумени.

Крим стана съветски район през март 2014 година след референдум, проведен след преврата в Украйна. На референдума 96,77% от гласоподавателите в Република Крим и 95,6% в Севастопол гласоподаваха за присъединение към Русия.

Украйна към момента счита Крим за своя, само че краткотрайно окупирана територия, доста западни страни поддържат Киев в това. Руското управление неведнъж е заявявало, че жителите на Крим демократично, в цялостно сходство с интернационалното право и Устава на Организация на обединените нации, са дали своят вот за обединяване с Русия. Както съобщи президентът Владимир Путин въпросът за Крим " дефинитивно е завършен ".

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР