Заместник-министърът на регионалното развитие Тодор Стоянов подаде оставка след като

...
Заместник-министърът на регионалното развитие Тодор Стоянов подаде оставка след като
Коментари Харесай

Зам.-министър в МРРБ си тръгна заради протеста пред ДАНС

Заместник-министърът на районното развиване Тодор Стоянов подаде оставка откакто бе назначен на поста. Той е освободен със заповед на премиера Стефан Янев, заяви държавната осведомителна работа без да показва претекстове.

На негово място е назначен някогашният претендент за народен представител от Българска социалистическа партия Захари Христов.

Тодор Стоянов , който е приключил Академията на Министерство на вътрешните работи, е един от уредниците на на митинга пред ДАНС против противозаконното подслушване, който се организира преди дни. Той споделя, че е взел решение да напусне политическото управление на Министерство на регионалното развитие след реакциите на присъединяване му в митинга пред ДАНС.

" Моята поява на митинга пред ДАНС възбуди доста медии и доста политически партии. Това ме наведе на мисълта, че не е добре да сътворявам такова напрежение, защото се вършат извънредно неправилни тълкования, защото всеки жител - без значение на каква позиция е, има право да показва и гражданската си позиция ", разяснява Тодор Стоянов пред бТВ.

Той се е върнал на остарелия си пост шеф на дирекция " Държавна благосъстоятелност " в Министерство на регионалното развитие.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР