Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев инспектира днес

...
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев инспектира днес
Коментари Харесай

Зам.-министър Йовев инспектира свлачищата в Община Девин

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Валентин Йовев инспектира през днешния ден свлачищата в Община Девин дружно с кмета Красимир Даскалов. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие.

Те огледаха свлачището на пътя Кричим – Девин, който е различен за пътешестване към Смолян поради свлачищния развой на пътя Асеновград – Смолян. По него продължава работата на алпинистите за обрушване на ската, която при нужда ще продължи и на следващия ден.

За отводняване на пътя Кричим – Девин на следващия ден при разклона за с. Осиково ще бъде сложена спомагателна тръба за оттичане на водата. От стичането й по ската поради преваляванията и затлачването на водостоци от падналата скална маса има заливане на пътя, което също затруднява трафика.

Заместник-министърът и кметът направиха оглед на свлачището в с. Михалково, което засегна републиканския път, който е очакван за ремонт. Те инспектираха и пътя за с. Чуруково, който поради изобилните превалявания е съществено злепоставен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР