Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия

...
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия
Коментари Харесай

Зам.-министър Деница Николова ще даде символичен старт на проект за изграждане на нова спортна зала, основен ремонт и ново оборудване на НСА

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството и началник на Управляващия орган на Оперативна програма “Регионално развитие” Деница Николова ще взе участие в публична гала за първа копка на обект „ Модернизиране на образователната база на Национална спортна академия „ Васил Левски “ – София “.

Събитието ще се състои утре- 3 май, от 11.00 часа, в двора на академията, намираща се на столичната улица „ Гургулят “ № 1.

Проектът планува възобновяване на материално-техническата база посредством осъществяване на главен ремонт и доставка на ново съоръжение и обзавеждане на постройката и дворното пространство, както и създаване на спортна зала.

Строително –ремонтните действия се финансират от Министерството на районното развиване и благоустройството посредством Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година и са на стойност над 3,75 млн.лв.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР