Заместник-министърът на правосъдието Емил Дечев тържествено откри новите офиси на

...
Заместник-министърът на правосъдието Емил Дечев тържествено откри новите офиси на
Коментари Харесай

Откриха нов арест и пробационна служба в Благоевград

Заместник-министърът на правораздаването Емил Дечев тържествено откри новите офиси на службата, където ще се обитават ОСИН и РСИН Благоевград с прилежащите служби: арест и Пробационна работа. Те ще се обитават на 3 и 4 етаж в постройката на Държавната организация по метрологичен и механически контрол на ул. „ Свобода „ №1.

„ Това е най – положителният арест, който съм виждал. Той дава отговор на всички европейски стандарти. По- добре да даваме пари за нови арести, в сравнение с за санкции за нарушаване на чл.3 от Европейската конвеция за отбрана правата на индивида по който България неведнъж е осъжданаза унизително отношение. Личното достолепие е едно от най- значимите и дано не забравяме, че в ареста има упрекнати лица, които не са осъждани, само че даже и да са направили закононарушение, те имат право на естествени условия “, съобщи зам. министър Дечев.

На събитието участваха кметът на Благоевград Илко Стоянов, ръководителят на ОБС Радослав Тасков, началникът на Областна работа „ Изпълнение на наказванията “ в Югозапада Милан Миланов, представители на Главна дирекция „ Изпълнение на наказанията”, на локалната правосъдна и изпълнителна власт. Новите офиси са на улица „ Свобода “№1, ет. 3 в Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР