Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов участва в откриването

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов участва в откриването
Коментари Харесай

Зам.-министър Стоян Андонов участва в откриването на Балканската купа по кендо

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов взе участие в откриването на 10-ото издание на Балканската купа по кендо (6-7 април) в подготвителната зала на " Арена Армеец ". В надпреварата, което е част от календара на Европейската федерация по кендо, вземат участие над 130 спортисти от 8 балкански страни.
 Снимка 416571
Източник:

" За мен е наслаждение да участвам на откриването на днешния шампионат. Вярвам, че всички състезатели ще покажат най-хубавото от себе си и ще останат задоволени от представянето си ", съобщи зам.-министър Стоян Андонов и поздрави екипа на Българската федерация по кендо за напъните, които поставя за развиването на спорта в страната.

Председателят на Българската федерация по кендо Александър Арабаджийски изрази насладата си от огромния брой участници в надпреварата, който по думите е индикатор за напредъка на кендо в района.
 Националната асоциация на бойните спортове раздаде първите спортни
Националната асоциация на бойните спортове раздаде първите спортни " Оскари " на блестяща гала

Годишните награди " Златен пояс " 2018 бяха получени от най-заслужилите състезатели

" Този шампионат е причина за укрепване на връзките сред нашите страни и за възникване на нови другарства ", съобщи Арабаджийски.

Приветствия към участниците насочиха и посланикът на Япония Н. Пр. Масато Ватанабе и ковчежникът на Европейската федерация по кендо Донатела Кастели.

В днешния ден ще се проведат срещите от самостоятелното състезание, а на следващия ден надпреварата продължава с отборните борби.
 Снимка 416570
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР