Заместник-министърът на младежта и спорта Петър Георгиев откри международния турнир

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Петър Георгиев откри международния турнир
Коментари Харесай

Заместник-министърът на спорта Петър Георгиев откри турнира Звезди на бъдещето

Заместник-министърът на младежта и спорта Петър Георгиев откри интернационалния шампионат по волейбол „ А1 Звезди на бъдещето “, който започва от през днешния ден в столичната зала „ Левски София “.

Празничната конкуренция е за момчета и девойки до 15 години и е в три дни (16-18 декември). Входът за фенове е свободен.

Клубове от три мощни волейболни народи - България, Италия и Сърбия започнаха борбите при момчетата. За шампионската купа ще се борят Дяволи Роза (Италия), Цървена звезда и Войводина (Сърбия), както и Левски, ЦСКА и Виктория Волей от България. При девойките вземат участие сръбските Цървена звезда и Срем, Волейболна академия " Пирв 11 " (Румъния) и българските Левски, Марица и ЦПВК.

Министър Георгиев даде начало на шампионата със алегоричен сервис, изпълнен от него. Той приветства участниците, като им пожела триумфи на волейболното поле. Националката Жана Тодорова, която е една от най-хубавите в света на поста либеро съобщи, че по времето, когато е била 15-годишна не е имало такива интернационалните шампионати, като това съревнование е една страхотна опция за сегашните младите състезатели по пътя към тяхното израстване.

Сред формалните посетители на откриването бяха още плеяда огромни имена във волейбола. Приветствия насочиха някогашният ни национал, настоящ член на УС на БФВ и ръководител на Комисията за детско-юношески волейбол Евгени Иванов, някогашният ни национал и член на две комисии към БФВ Николай Иванов, някогашният национал, член на УС на БФв и съпрезидент на Левски Владо Николов, както и Атанас Гаров, член на УС на БФВ и съпрезидент на ВК Левски София.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР