Заместник-министърът на икономиката и индустрията Янко Топалов заедно с министъра

...
Заместник-министърът на икономиката и индустрията Янко Топалов заедно с министъра
Коментари Харесай

Зам.-министър Янко Топалов участва в откриването на Международното изложение за текстил и мода ТЕКСТЕЙЛЪР ЕКСПО

Заместник-министърът на стопанската система и промишлеността Янко Топалов дружно с министъра на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев дадоха формален старт на Международното ревю за текстил и мода " ТЕКСТЕЙЛЪР ЕКСПО “ и на 26-то издание на Международната галерия за медицина, стоматология и фармация " МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ “. По-рано те участваха в гала по валидиране на пощенска марка по случай 130 години от основаването на Международния панаир в Пловдив, оповестиха от Министерството .

" Производството на текстил и облекло обезпечава претовареност на над 90 хиляди души, а в сектора работят към 5 000 компании “, акцентира заместник-министърът на стопанската система и промишлеността Янко Топалов. По думите му наличието на представители на редица далечни страни е самопризнание както за значимостта на ревюто, по този начин и за конкурентоспособността на българския бранш на произвеждане на текстил и облекло. В " ТЕКСТЕЙЛЪР ЕКСПО “ присъединяване взимат близо 40 компании от страните: България, Румъния, Сирия, Индия и Пакистан.

Зам.-министър Топалов разяснява и обстоятелството, че показаните браншове в днешното ревю са оказали помощ в преодоляването на дефицита на значими първични материали, нужни за производството на защитни и защитни средства по време на ковид-кризата.

" ТЕКСТЕЙЛЪР ЕКСПО “ 2022 бележи растеж на изложители, фокусирани върху екологията, стопанската система и бизнес моделите в стилната промишленост. Ще бъдат показани така наречен умни облекла, които от ден на ден навлизат в дизайнерските практики. В рамките на ревюто фирмите ще имат опция за контакти, които да слагат началото на нови планове и взаимна работа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР