Заместник-кметът по строителство и инвестиции и районният кмет на Централен“

...
Заместник-кметът по строителство и инвестиции и районният кмет на Централен“
Коментари Харесай

Започна санирането на още един блок по проекта за енергийна ефективност

Заместник-кметът по строителство и вложения и районният кмет на " Централен “ дадоха през днешния ден старт на дейностите по саниране на жилищния блок на бул. " Васил Априлов “ № 83-91. Това е част от плана " Подобряване на енергийната успеваемост на многофамилни жилищни здания в град Пловдив – стадий I “ по оперативна стратегия " Региони в напредък “ 2014-2020.

" Когато институциите работят в синхрон, нещата се получават, въпреки и със забавяне. Знаем, че тротоарите и улицата край блока се нуждаят от ремонт, само че дано завърши санирането му и тогава ще свършим и тази активност, с цел да се насладим на една актуализирана и красива част от регион " Централен “. Пожелавам на строителите качествена работа и триумф, на вас – умерено лято, а ние ще поработим, да стане градът ни още по-красив “, съобщи в приветствието си кметът на " Централен “.

Срокът за осъществяване на строително-монтажните работи е 120 дни, а цената им е 902 146, 18 лв. с Данък добавена стойност.

Дейностите, които ще бъдат осъществени са: доставка и монтаж на топлоизолация от EPS с дебелина 10 см по външни стени, доставка и монтаж на XPS 10 см по цокъл, замяна на несменената дограма и полагане на хидроизолация и топлоизолация по покрива.

От фирмата-изпълнител гарантираха, че още тази седмица стартират работа от скеле, дограмата към този момент е поръчана и ще съумеят да приключи ремонта за плануваните 4 месеца.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР