Заместник-кметът по хуманитарни дейности в Асеновград инженер Петър Петров поднесе

...
Заместник-кметът по хуманитарни дейности в Асеновград инженер Петър Петров поднесе
Коментари Харесай

Община Асеновград с поздрав към самодейците по повод празника им

Заместник-кметът по филантропични действия в Асеновград инженер Петър Петров сервира обръщение, от името на кмета лекар Христо Грудев, към самодейните сформира във връзка празника им през днешния ден.

Ето какво гласи приветственият адрес:

Уважаеми самодейци и деятели на любителското художествено творчество,
Денят на самодееца е празник на всички Вас – ден на българския гений, на българския дух, на любовта към творчеството, на непресъхващия блян на индивида към хубост и съвършенство. Читалищата в община Асеновград съхраняват взаимовръзката на сегашното ни с предишното, с традициите, с просветителния развой, с културата и благотворителността. Българското читалище има своята завоювана позиция за работа в поддръжка на локалните общности и през годините е спечелило доверието и признанието на хората.

Приемете моята респект и надълбоко поклонение към вашата безрезервност и обич към изкуството, към „ всичко българско и родно “! Бъдете живи и здрави, предайте своята обич към българското художествено творчество на младите, с цел да свети през вековете неповторимата ни българска просвета. Продължавайте да работите безрезервно и да ни радвате с деянията си! Продължавайте да развивате духовния капацитет на децата и младежите, с цел да се предават и пазят обичаите на родния ни край!

За бъдещите Ви изяви – пожелания за доста оценки, самопризнание и наслада!

С почитание:
Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград
01.03.2022 г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР