Заместник-кметът на София инж. Цветан Божинов е подал оставка, съобщи

...
Заместник-кметът на София инж. Цветан Божинов е подал оставка, съобщи
Коментари Харесай

Трети заместник кмет на София напуска

Заместник-кметът на София инж. Цветан Божинов е подал оставка, заяви опозицията по време на съвещанието на Столичния общински съвет.

Представителите й желаеха кмета Йорданка Фандъкова да удостовери или отхвърли информацията дали заместника й, отговарящ за направление "Обществено строителство ", е поискал да напусне. Фандъкова не взе отношение, а от болшинството обявиха, че на сесията се разискват други тематики и че те няма да разясняват клюки. От администрацията на Столична община оповестиха, че в границите на днешния ден ще има публично известие по въпроса.

Инж. Бoжинoв оглави общестеното строителство в София в края на м.г. по персонално гледище на Фандъкова. Той застана отпред на изцяло ново направление в общината, което бе намерено поради проблемите с огромни обществени планове като ремонта на ул. "Граф Игнатиев " и други.

При представянето на Божинов Фандъкова съобщи, че избира него, защото той имa 30-гoдишeн oпит в cфepaтa, като е работил по строителството на метрото и e pъĸoвoдил гoлeми инфpacтpyĸтypни и cтpoитeлни oбeĸти в Бългapия и чyжбинa.

Съобщението за неговото овакантяване идва, откакто през последните дни стана ясно, че Столична община изостава с редица планове в неговия сектор, измежду които ремонта на основния бул. "Тодор Каблешков ", а на други места още веднъж ще бъде юридически "ремонт на ремонта ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР