Заместник-кметът на София Евгени Крусев обяви, че напуска поста си.

...
Заместник-кметът на София Евгени Крусев обяви, че напуска поста си.
Коментари Харесай

Заместник-кметът на София Евгени Крусев подаде оставка

Заместник-кметът на София Евгени Крусев разгласи, че напуща поста си.

" Вчера късно следобeд получих призовка от Прокуратурата по отношение на инспекцията на ремонта на ул. „ Граф Игнатиев “. Призован съм в качеството си на обвинен ", съобщи Крусев на брифинг.

" Считам, че най-отговорната и мъжка позиция в тази ситуация е да си подам оставката, с цел да може проверяващите да си свършат напълно работата. Категорично мога да заявя, че ще си защитя името. Точно това е задачата на действието ми сега. Оказваме цялостно подпомагане на всички проверяващи органи, които се занимават с ремонта на ул. „ Граф Игнатиев “. Изпратили сме цялата документи, която е изискана. Ще продължим да оказваме цялостно подпомагане “, изясни той, представен от " Фокус ".

Ако съм бил измамен от архитект или различен участник в целия развой по изработката на плана, се надявам прокуратурата да го откри, добави към този момент някогашният зам.-кмет.

В началото на другата седмица той ще даде показания за инспекцията в прокуратурата.

" Към момента можем да кажем, че ул. „ Граф Игнатиев “ от един ориенталски битак стана една от красивите улици на София. Вярвам, че в скоро време ще бъдат приключени всички елементи към този ремонт. Надявам се скоро да се възстановят трамвайните направления “, сподели още той.

Крусев акцентира, че оставката му е персонално негово решение.

В отговор на въпрос в какво е упрекнат, зам.-кметът изясни: „ Не мога да кажа, даже не съм отишъл до Следствието. Другата седмица ще имам повече информация “.

Все още не е ясно кой ще заеме поста му.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР