Заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов и заместник-министърът на земеделието,

...
Заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов и заместник-министърът на земеделието,
Коментари Харесай

В Ямбол беше открито първото областно изложение на пчелни продукти

Заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов и заместник-министърът на земеделието, храните и горите Георги Събев и откриха първото ревю на пчелни артикули на производители от област Ямбол. 

Организатори на събитието, което продължава до 18:30 часа през днешния ден, са община Ямбол и фондация „ Ямбол – усет и обичаи “. Една от главните цели на ревюто е да бъдат подкрепени локалните производители и тяхната реализация на пазара да бъде още по-успешна.

„ За мен е същинско наслаждение да участвам на това първо по рода си ревю на пчелните артикули в нашата област. Не се колебая в качеството на вашите артикули. Надявам се това ревю да бъде потребно както за вас, по този начин и за всички нас, феновете на пчелните артикули. Пожелавам ви и се надявам това да стане традиция в нашия град. Община Ямбол постоянно е пособия и ще оказва помощ с каквото е допустимо на българските производители. Консумирайте мед, консумирайте здравословна храна и бъдете здрави! На добър час!, “ сподели Енчо Керязов.

Заместник-министърът на земеделието, храните и горите Георги Събев посочи в изявлението си, че е извънредно разчувствуван да бъде в родния си град. „ Целта на днешното събитие е да помогнем на производителите от нашата област да доближат до потребителите в нашата област “, добави още той.

Георги Събев показа, че в Ямболска област има към 1300 пчелни фамилии и част от производителите осъществят продукция в по-големи количества, които изнасят в страната и чужбина, други желаят да доближат непосредствено до потребителите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР