Заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова официално откри спортната проява,

...
Заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова официално откри спортната проява,
Коментари Харесай

Във Видин започна Панаир на спорта

Заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова публично откри спортната демонстрация, чиято стратегия стартира тази заран с шампионат по волейбол за възпитаници до 7 клас в спортна зала „ Фестивална “.

Борисова приветства всички присъстващи от името на кмета доктор Цветан Ценков и от свое име. Тя напомни, че от 4 до 7 октомври за трета поредна година Община Видин провежда Панаира на спорта – една самодейност на Министерството на младежта и спорта и организация BeActive.

„ Общинското управление поставя старания за развиването на всеобщия спорт и днешното събитие е следващото доказателство за това. Нашата цел е децата и младежите да живеят интензивно и здравословно “, акцентира Борисова. Тя благодари на всички преподаватели по физическо образование и спорт, на шефовете на учебни заведения, на треньорите и клубовете, както и на учениците, че поддържат Панаира на спорта. И пожела на участниците здраве, висок състезателен дух и воля за победа.

Програмата през четирите дни включва шампионати по волейбол, баскетбол, футбол и лека атлетика. Отборите са разграничени в две възрастови групи – до 7 клас и от 8 до 11 клас. Подбрани са точно тези четири спорта, защото те дават опция за по-масово присъединяване, изясни пред публицисти след края на формалното разкриване шефът на Общинско дружество „ Спортни парцели “ Юлиян Иванов.

В последния ден на Панаира на спорта – 7 октомври, петък, подарък от Община Видин за участниците и за всички младежи е концертът, който надарената Михаела Маринова ще изнесе от 15:00 ч. на градския стадион „ Георги Бенковски “. Преди това, от 14:00 ч., са проведени демонстрации на видински спортни клубове и ще се състои награждаване на участниците в шампионатите.

Всички присъстващи деца и младежи ще могат да се включат в лотария със страхотни награди.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР