Заместник-директорът в пловдивското СУ Цар Симеон Велики Милена Петрова, която

...
Заместник-директорът в пловдивското СУ Цар Симеон Велики Милена Петрова, която
Коментари Харесай

Събират кръв за тежко пострадалата зам.-директорка в Пловдив

Заместник-директорът в пловдивското СУ " Цар Симеон Велики " Милена Петрова, която бе блъсната на бул. в града през днешния ден сутринта, се нуждае от кръводарители. За това моли нейна ученичка.

" Във връзка с осъществяване на животоспасявящи интервенции на госпожа Милена Петрова -заместник шеф образователна активност в СУ " Цар Симеон Велики ", апелирам всички, които имат предпочитание да дадат кръв, да го създадат в кръвен център в Хирургиите на Пещерско шосе. В кръвния център да се посочи, че дадената кръв е за Милена Димова Петрова ", показва Ваня Манева.

Както съобщихме по-рано, по предварителни данни, към 7.30 ч., 52-годишната жена била блъсната от лек автомобил, до момента в който пресича на пешеходна пътека под моста на Герджика на бул. „ Марица “.

С кола за спешна помощ потърпевшата е превозена за оказване на незабавна здравна помощ. Колата управлявал 18-годишен юноша с няколкомесечен стаж зад кормилото. Отрицателни са пробите му за приложимост на алкохол и наркотични субстанции.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР