Заместник-държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд е първата, която трябва

...
Заместник-държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд е първата, която трябва
Коментари Харесай

Шефът на руския парламент поръча Виктория Нюланд да бъде поканена на разпит

Заместник-държавният секретар на Съединени американски щати Виктория Нюланд е първата, която би трябвало да бъде поканена да даде показания в границите на парламентарно следствие, инициирано от Държавната дума и Съвета на федерацията по отношение на " активността на американските биолаборатории в Украйна ". Това съобщи по време на днешната пленарна сесия ръководителят на Думата Вячеслав Володин, представен от съветската информационна организация РИА Новости. По-рано беше оповестено и основаване на специфична парламентарна комисия по случая.

„ И молба към тези, които ще бъдат част от комисията, тези, които ще вземат участие в тази работа, първото, с което би трябвало да започнете е покана към Виктория Нюланд да свидетелства. Тя е осведомена. Затова, обадете ѝ се, изначало питайте, а след това разпитвайте. ", поръча той.

По думите му, незабавно щом комисията стартира работа, Нюланд би трябвало да пристигна в Руската федерация и „ да изясни за какво Съединени американски щати са основали лаборатории там (б.р. в Украйна) “.

На 6 март съветското министерство на защитата разгласява материали от украински биологични лаборатории. Говорителят на военното ведомство генерал-майор Игор Конашенков разясни, че по време на съветската инвазия в Украйна " са открити обстоятелства за почистване на следите от изпълнявана в страната военно-биологична стратегия, която е финансирана от американското министерство на защитата. "

Той сподели още, че съветските военни са получили от чиновници на украинските биологични лаборатории документи за незабавно заличаване на 24 февруари (б.р. денят на началото на съветската инвазия) на изключително рискови патогени на чума, антракс, туларемия, холера и други смъртоносни заболявания.

,  за да се предотврати „ всяко евентуално тяхно разпространяване и поява на заболявания у населението
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР