Зам.-шефката на Комисията по финансов надзор Ралица Агайн подаде оставка.

...
Зам.-шефката на Комисията по финансов надзор Ралица Агайн подаде оставка.
Коментари Харесай

Ралица Агайн подаде оставката си заради скандала Олимпик

Зам.-шефката на Комисията по финансов контрол Ралица Агайн подаде оставка. Това заяви самата тя пред публицисти в коридорите на Народното събрание.Тя сподели още, че " оставката е прочувствена, а не поради позволени нарушавания ".

Вчера след изключителна среща в Министерски съвет при премиера Бойко Борисов министърът на финансите Владислав Горанов съобщи, че е редно госпожа Агайн да подаде оставка поради рецесията към банкрутиралата застрахователна компания " Олимпик ".

Ралица Агайн изясни пред журналстите, че е следила всичко, което законът й разрешава като зам.-председател на КФН. Тя прикани също по този начин всички, които чакат погашение на вреди, осъществени от клиенти на " Олимпик ” да се извърнат към Гаранционния фонд, който има задоволително пари и по-късно може да уреди връзките си със сходната конструкция в Кипър. Тя уточни, че през предходната година опериращата през клон у нас " Олимпик ” е купила компании в Испания и Бразилия, като поради покупко-продажбите за стотици милиони евро на процедура е останала без пари и се е оказала в неспособност да продължи активността.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР