Зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки сигнализира, че на

...
Зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки сигнализира, че на
Коментари Харесай

Джамбазки скочи на АЛДЕ, искали да промушат Пакета Макрон за гласуване

Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки алармира, че на идната сесия на Екологичен потенциал в Страсбург на 11 март представители на политическа група АЛДЕ ще създадат опит да вкарат за гласоподаване трите отчета по Пакета " Макрон ".

Във пост в " Facebook " Джамбазки написа, че това е опит на Германия и Франция за кражба на бизнес от българския, а и източноевропейския изобщо транспортен бизнес.

Джамбазки пита дали управлението на Движение за права и свободи, които са част от АЛДЕ, ще поемат отговорност за това.

" Ще напусне ли Движение за права и свободи европейското си семейство или ще продължи двуличната си игра? Едно се приказва в Екологичен потенциал в Брюксел и в Страсбург, друго в София, в българския парламент ", безапелационен е евродепутатът.

Той твърди, че българският интерес няма да остане беззащитен и ще бъдат подхванати контрадействия.

" Битката към момента не е изгубена. Нашата група ЕКР ще внесе контра искане на това на АЛДЕ. Ще предложим да не се гласоподава Пакетът " Мобилност ". Ако все пак се стигне до гласоподаване на този лобистки план, ще се опитаме да обърнем вота в зала, а по-късно ще създадем общи стъпки, с цел да спрем действието на този Пакет ", написа евродепутатът. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР