Зам.-председателят на новата партия на Цветан Цветанов Републиканци за България

...
Зам.-председателят на новата партия на Цветан Цветанов Републиканци за България
Коментари Харесай

Вълнев от партията на Цветанов иска емигрантите да гласуват по пощата |

Зам.-председателят на новата партия на Цветан Цветанов " Републиканци за България " - Павел Вълнев - предлага българите в чужбина да могат да упражняват правото си на глас с избор по пощата. 

" Моята концепция е неизменима – включването на милионите българи в чужбина в изборите посредством електронно гласоподаване или по пощата. Това е лекарството на справедливостта, против лъжата и операциите на изборите. Трябва да привикваме с мисълта, че България е 10-милионна ", споделя той в изявление за " 24 часа ".

Вълнев, който е бизнесмен в Съединени американски щати, а в България влага в затворената към този момент телевизия BiT, коментира и че не чака безусловно политически пост:

" Искам да потвърдя, че и без пост може да съм потребен. Че не съм пристигнал да взема, а да дам. Сред идеите ми е хората от българската диаспора да имат същите цивилен и политически права, както тукашните българи. Ние сме най-големият вложител в българската стопанска система, а нямаме достъп да ръководството на страната. Както в онази телевизионна реклама за шоколада - ние ръководството единствено го миришем. "

В изявлението Вълнев споделя още, че до момента не е взел участие в политиката у нас, само че е симпатизирал на десница, а " в Щатите съм с Републиканците, но последните 4 години доведоха до такова разделяне на обществото, че колкото и да не е признато, ще кажа, че се веселя на успеха на Байдън. Надеждата ми е да намерим още веднъж общите си идеали, които са ни завещали бащите създатели. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР