Зам.-министърът на вътрешните работи Ивелина Дундакова даде началото на четвъртия

...
Зам.-министърът на вътрешните работи Ивелина Дундакова даде началото на четвъртия
Коментари Харесай

Ивелина Дундкова към служители на МВР и МО: Горда съм, че ежедневно защитавате каузата за равнопоставеност на половете!

Зам.-министърът на вътрешните работи Ивелина Дундакова даде началото на четвъртия турни по пукотевица с револвер, в който вземат участие дами – чиновници на Министерство на вътрешните работи и МО, както и на други служби за публичен ред и сигурност . Тя ги поздрави, че всекидневно пазят идеята за равнопоставеност сред половете. 

Турнирът по пукотевица за дами, чиновници на Министерството на вътрешните работи, на Министерството на защитата и на службите за публичен ред и сигурност се организира през днешния ден на стрелбищния комплекс на Академията на Министерство на вътрешните работи . Организатори на обичайна спортна демонстрация са многоспортови клуб към АМВР, Групово дело „ Национална полиция “ и Министерството на защитата.

„ Ние, дамите, търсим и намираме благоприятни условия да участваме интензивно във всички сфери на публичния, политическия и обществения живот, да отстояваме позиции, да демонстрираме познания, мощ и точност. Горда съм, че всяка от вас всекидневно пази идеята за реализиране на равнопоставеност сред половете. Защото единствено при еднообразно отношение и цялостно проявяване на опциите на всеки член от обществото ще подсигуряваме развиването на страната ни. “

С тези думи заместник-министърът на вътрешните работи Ивелина Дундакова откри конкуренцията в наличието на заместник-министър Кирил Ценкин и на ректора на Академията на Министерство на вътрешните работи.

Насърчение към участничките в шампионата да покажат скъпи умения като заостреност на мисълта, акуратност и придирчивост , които всяка дама има, насочи и старши комисар доцент доктор Иван Видолов.

„ В АМВР прецизно съблюдаваме политиката за тъждество сред половете. Дамите съставляват огромна част от нашия състав и преподават по най-тежките образователни дисциплини, в това число пукотевица “ , означи той.

Общо 64 състезателки вземат участие в шампионата по пукотевица, който се организира на два стадия. За победител ще бъде избран участникът, събрал най-голям брой точки и от двата тура. Класирането ще е самостоятелно и отборно .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР