Залози „на живо“ в секция Спорт на winbet.bg могат да

...
Залози „на живо“ в секция Спорт на winbet.bg могат да
Коментари Харесай

Стартира WINBET Open SPORT турнир с общ награден фонд 100 000 лв.

Залози „ онлайн “ в секция Спорт на winbet.bg могат да донесат спомагателни парични награди на играчите

WINBET започва шампионата Open Sport с общ награден фонд 100 000 лева, в който потребителите на, които предпочетат пазарите „ онлайн “ в секция могат да завоюват атрактивни парични награди и безвъзмездни завъртания на слот-игра.

Всеки ден до 1 март 2021 година, потребителите, които създадат
залози на автоматизирано се включват за присъединяване в шампионата. Няма ограничавания за типа на залога (единичен, многоброен или комбиниран) и броя на залозите, няма и условия за минимална заложена сума и най-малък коефициент.

За всеки
залог „ онлайн “ потребителят ще печели точки, чийто брой се дефинира като чистата облага от залога се умножи по коефициента, на който е изработен. В края на всеки ден от интервала на шампионата ще се изготвя класиране на участниците за деня, като първите 50 в класирането ще завоюват парични награди до 2000 лева или 25 безвъзмездни завъртания за играта.

Участниците могат да наблюдават своята позиция в дневните класирания и генералното класиране в меню ПРОМОЦИИ, като класацията се обновява на всеки час в интервала сред 8:00 до 23:00 часа. Класирането за деня ще се разгласява до 12:00 ч. на идващия ден.

В края на шампионата, въз основата на общия брой точки насъбрани от участниците за целия интервал, ще бъде направено и крайното класиране на 120-те участника с максимален точков актив. Победителят в шампионата ще получи огромната премия от 10 000 лева, премията за второто място в генералното класиране е 3000 лева, а за третото - 2000 лева Премии от 100 до 500 лева чакат останалите участници в топ 20 на шампионата, а за участниците, класирани от 21-во до 120-то място са планувани 25 безвъзмездни завъртания в слот-играта The Champions.

Пълните правила и условия Турнира Спорт на WINBET са оповестени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР