Заловиха шестима по време на акция в Плевен за купуване

...
Заловиха шестима по време на акция в Плевен за купуване
Коментари Харесай

Полицията на крак срещу търговците на гласове в Плевен и Сливен

Заловиха шестима по време на акция в Плевен за пазаруване на гласове . Те са задържани за 24 часа. Извършителите са на възраст сред 19 и 60 години. Акцията се е провела тази заран.

До момента са тествани шест адреса, открити и конфискувани са описи с имена на лица. Полицейските дейности на територията на Плевенска област не престават.

Спецакция против пазаруването на гласове се организира и в Сливен. На стадия екипите ревизират 5 обекта, измежду които - частни парцели, магазини, заложни къщи . Инспекциите обгръщат документи, тетрадки за продажба на вересия и нерегламентирана продажба на акцизни артикули. Задържан е жител на къща по съмнение за закононарушения с опиати и пазаруване на гласове.

От началото на подхванатата профилирана полицейска интервенция в страната, единствено на територията на -Сливен са формирани 7 досъдебни производства, през вчерашния ден прокуратурата е повдигнала обвиняване за пазаруване на гласове. Работи се интензивно по сигнали на жители и добита оперативна информация. Съставени са 411 протокол за предизвестие.
 Снимка 553278
Източник:

Припомняме, през вчерашния ден заловиха
 Проверяват общински чиновници и ловци в Раковски за пазаруване на гласове
Проверяват общински чиновници и ловци в Раковски за пазаруване на гласове

Според кмета това е несполучлив опит за политическа репресия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР