Заловиха огромно количество наркотици в асеновградското село Горнослав. Спецакцията е

...
Заловиха огромно количество наркотици в асеновградското село Горнослав. Спецакцията е
Коментари Харесай

Разбиха сушилня за канабис в асеновградско село

Заловиха голямо количество опиати в асеновградското село Горнослав. Спецакцията е осъществена от чиновници на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Асеновград през миналия понеделник. Полицаите са претърсили частен парцел, населяван от престъпно проявени и осъждани татко и наследник.
На адреса чиновниците на реда са открили, че селскостопанската сграда, намираща се в двора на къщата, е пригодена за сушилня на зелена листна маса, която при осъществен полеви тест е реагирала на канабис. Общият брой конфискувани растения са 2 700.
Конфискувано е и употребеното съоръжение: луминисцентна лампа, два апарата за сушене и две железни мелници. Претърсени са и адресите на 61-годишния татко и 31-годишния му наследник в Асеновград, както и двата им леки автомобила. Вследствие на обиските са открити електронна везна и кутийка с марихуана. По случая е формирано досъдебно произвеждане, а по отношение на двамата асеновградчани е взета 24-часова мярка за неотклонение.
Материалите са докладвани в Районна прокуратура–Асеновград, след което задържането на мъжете е удължено до 72 часа, като им е повдигнато обвиняване за осъщественото закононарушение. Работата по цялостното документиране на случая продължава под наблюдението на Прокуратурата в Асеновград.
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР