Заловеният преди дни с боеприпаси в Благоевград 42-годишен мъж, най-вероятно

...
Заловеният преди дни с боеприпаси в Благоевград 42-годишен мъж, най-вероятно
Коментари Харесай

Пипнаха психар с мачете. С него щял да се брани от НАТО, да варди президента

Заловеният преди дни с муниции в Благоевград 42-годишен мъж, най-вероятно е с психологични проблеми и ще бъде освидетелстван. Едва тогава ще се реши дали може да бъде съден, заяви " 24 часа ".

Г. Б. бе задържан за нелегално владеене на 663 патрона, бронежилетка и мачете, открити в квартирата му в Благоевград. Мъжът е роден във Велико Търново, само че е живял в столичния кв. " Люлин ", в Кюстендил, а и в Благоевград.

Пред проверяващите не споделил от кое място се е сдобил с боеприпасите, само че обяснил, че се готви " за световна офанзива и при потребност да убие враговете ".

Твърдял, че е " сътрудник под прикритие ", каквато била и жена му в Англия. Щял да се пази от нахлуване от страна на НАТО. Фен бил на президента Румен Радев и се готвил да го пази от прелом.

Мъжът очевидно бил с психологични отклонения, само че до момента не е имал регистрация, по тази причина и Районният съд го остави в ареста, само че му назначи психиатрична експертиза, с цел да се види дали може да носи наказателна отговорност.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР