Заложниците бяха прехвърлени в Израел късно в събота вечерта, след

...
Заложниците бяха прехвърлени в Израел късно в събота вечерта, след
Коментари Харесай

Примирието в Газа трябва да продължи, за да позволи повече спешна помощ на територията – Червен кръст

Заложниците бяха трансферирани в Израел късно в събота вечерта, откакто Хамас забави освобождението с няколко часа, обвинявайки Израел в нарушение на изискванията на съглашението за помирение.

Общо 50 заложници и 150 палестински пандизчии би трябвало да бъдат освободени по време на четиридневното помирение като част от съглашението.

Паскал Хунд, шеф за реакция при рецесии на Червения кръст, сподели Sky News в неделя: „ Населението и обстановката тук са толкоз обезверени, че знаете, че се нуждаем от това помирение, с цел да имаме повече камиони и повече незабавна помощ, идваща в Газа.

„ Ето за какво аз Надявам се, не съм убеден, не знам, ще забележим, само че в действителност се надявам всичко да мине без проблем, както видяхме по време на последните две интервенции. “

Г-н Хунд сподели удължаването на примирието беше толкоз сериозно за популацията като цяло, колкото и за заложниците, защото хората в Газа „ живееха при условия, които даже не мога да опиша, тъй като в никакъв случай не съм виждал това през цялата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР