Заложник няма да ме направят, аз от принципите си няма

...
Заложник няма да ме направят, аз от принципите си няма
Коментари Харесай

Заложник няма да ме направят, аз от принципите си няма да отстъпя, закани се Васил Терзиев

Заложник няма да ме създадат, аз от правилата си няма да отстъпя. Това се закани кметът на София Васил Терзиев в изявление. Той съобщи, че от както е почнал работа, не е имал и ден успокоение.

„ Не сме имали един спокоен ден откогато сме в ръководство. Никой от нас не се изживява като съпротива. Въпреки компликациите ще намерим решение. Колкото и да се търси пробив в нашата група такава няма, има естествени връзки сред сътрудници “, сподели Терзиев.

По думите му никой от сътрудниците му в СОС не се изживява като съпротива

„ В нашата група в СОС има естествени връзки и сътрудници.  Въпреки всички компликации, ще намерим решения, които са в полза на софиянци. От всички значими комисии, тези с 23-ма представители в СОС, което е повече от втората и третата партия взети дружно, нямат нито една. Има едно комфортно подстрекателство, което дефинира партии прокарват. Ако в договарянията извадим документи или имаше записи да видите какво се е говорило, ще видите, че ние сме търсили метод, по който всички да бъдат ангажирани. Ние имаме отговорност към жителите на София “, добави кметът на София.

Той бе безапелационен:

„ Заложник няма да ме създадат, аз от правилата си няма да отстъпя. Боря се за транспарантно и интензивно ръководство, от това няма да отстъпя. Най-много ще разгадавам на публичност на това какво работи моята администрация, с цел да видят жителите “, посочи Терзиев.

Господин Георги Георгиев си намира всеки ден нещо, само че ние си вървим напред, разяснява Терзиев. Той отхвърли да го разяснява по-задълбочено.

По мотив гробищната мафия, той сподели, че има десетки уволнени в Столична община.

„ Работило се е дейно дружно, с цел да се стигне до това положение каквото се вижда, има десетки уволнени в общината “, акцентира кметът на София.

Източник: Българска национална телевизия
Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР