Заложническа драма в санданското село Вълково. Майка и дъщеря са

...
Заложническа драма в санданското село Вълково. Майка и дъщеря са
Коментари Харесай

Въоръжен взе за заложници бившата си и майка ѝ в село край Сандански

Заложническа драма в санданското село Вълково. Майка и щерка са барикадирани наложително от стрелец в таванско помещение на къща, удостовери кметът на селото Антон Ханджийски пред БТВ.


Мъжът, който държи заложниците, е имал връзки с момичето. Именно тя, майка ѝ и татко ѝ са заложниците. По първична информация бащата е ранен в ръката и е откаран в болничното заведение в Сандански.

 

Въоръженият мъж държи две заложнички, излиза наяве от видео, което се излъчва онлайн в обществените мрежи, видя кореспондент на " Фокус ".

Похитителят заплаши, че е подготвен да се простреля с пушка, само че не и да бъде хванат от полицията.

Според Нова ТВ положението на бащата не е тежко. Полицията е отделила региона. 

 

Очаква се специфични елементи от София да се насочат към мястото.

Предполага се, че задачата на мъжа е била да отвлече някогашната си, само че стрелял по татко ѝ, който желал да го спре.

Двамата мъже имали дълготраен спор, даже и дълго след раздялата сред двамата млади.

 

Днес следобяд изоставеният мъж, който е от Лом, дошъл с такси пред къщата на някогашната си възлюбена. След следващата препирня сърдит извадил противозаконен револвер и прострелял съперника си в ръката, написа " 24 часа ".

След това се барикадирал в къщата дружно с някогашната си другарка, с цел да я принуди да влезе в жилището. Мъжът я заплашил с противозаконния револвер. Двамата нямат деца, само че дамата има няколко от различен мъж и те са при него. В момента ломчанинът държи като заложници някогашната си другарка и майка й на таванския етаж. Той излъчва протичащото се онлайн в своя фейсбук профил.

В къщата живеят и двамата братя на обичаната на ломчанина. Единият има две деца, само че за шанс те са били на учебно заведение по време на екшъна и в този момент са при родственици. Преди време майката е подавала сигнали, че някогашният на щерка й я заплашва.

Сигналът е получен в 17:25 ч. На място има служители на реда и психолози, които се пробват да го убедят да се съобщи. Простреляният в ръката е откаран в болница.

Хората в селото са изплашени и не могат да се приберат в домовете си.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР