Залогът е дали ще има правителство или ще отидем на

...
Залогът е дали ще има правителство или ще отидем на
Коментари Харесай

Евгени Михайлов: Почва да ми намирисва на правителството на Беров

" Залогът е дали ще има държавно управление или ще отидем на следващите избори с предните опити и неустановеност. Не е толкоз значимо кои са имената (в проектокабинета на Проф. Габровски-бел. ред.), а дали политиците желаят България да влезе в Шенген най-скоро, към България да има доверие като към европейски сътрудник ", разяснява пред Нова телевизия вероятността да бъде основано постоянно държавно управление режисьорът Евгений Михайлов.

" Мандатът е на първата мощ, която е спечелила изборите, при крах ще отиде към втората мощ, която няма никакъв късмет и май сама се отхвърля да прави държавно управление. Много ми е необичайно по какъв начин политическа мощ с 12 души ще бъде сплотяващ център и ще диктува политиката в България. Почва да ми намирисва на това, което стана с държавното управление на Беров ", напомни той.

" Привърженик към на тезата, че всяко постоянно държавно управление е по положително от всяко служебно. Първият и вторият мандат имат малко шансове. След това, което се случи с хартиената бюлетина е невероятно някакво подпомагане сред ГЕРБ и реформаторските партии ", разяснява някогашният народен представител Методи Андреев.

" В държавното управление, което ще предложи проф. Габровски ще има изненади, освен това приятни изненади, хора, които фактически имат публично доверие и съществени професионални позиции. Но аз надълбоко нямам доверие, че това ще е волята на самия проф. Габровски. Борисов целеустремено го показа по метод, който ми припомня държавното управление " Беров ". Най-голяма възможност има държавно управление на Габровски да мине с третия мандат. Българска социалистическа партия, в случай че получи третия мандат, може в името на консенсуса да реши да прокара държавното управление му, с цел да притегли гласовете на ГЕРБ ", предвижда той.

" Някой комфортно кръсти хора, които са от 10-12 години в ръководството " статукво ", а Българска социалистическа партия е " партия на смяната ". Странни са ми тези причините: " Щом държавното управление е препоръчано от еди-кой си няма да го подкрепим, а с третия мандат ще го подкрепим. Това е надълбоко лъжливо и лицемерно. Тези измамници, тези, както ги назова, тези шарлатани ни докараха дотук. Но освен това състояние избирам " статуквото " пред тях ", разяснява Михайлов.

" Ако се провалят всички сюжети и се отиде на избори - какъв ще е резултатът? Шарллатанията ще завоюва над 50%? Ще ръководи ли? Тревожи ме, че от 2 години се пускат разнообразни димки и от две години имаме де факто ръководство на президента Радев. През 2020 година написах, че неговото служебно държавно управление ще изкара шест-осем месеца, ми споделиха, че съм вманиачен. Това, което виждам е, че безусловно умишлено от едни хора, които се вършат на наивници - Демократична България и Политическа партия, и страната се бута към неустойчивост, тук да пораства недоволството от парламентарната система с някаква форма на тирания ", счита той.

По думите му, България не е призната в Шенген, поради обстоятелството, че европейските и сътрудници и нямат доверие поради позицията по отношение на Русия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР