Залагащите на тазгодишния фестивал в Челтнъм, които искат да наздравеят

...
Залагащите на тазгодишния фестивал в Челтнъм, които искат да наздравеят
Коментари Харесай

Цените на напитките на фестивала в Челтнъм в сравнение с Уимбълдън, тъй като феновете са изумени от цената на Гинес

Залагащите на тазгодишния фестивал в Челтнъм, които желаят да наздравеят за триумфа си или да удавят тъгите си, може да се наложи да помислят още веднъж, когато видят цената на напитките.

Едно от забележителните събития в календара на конните надбягвания продължава четири дни и когато се доближи половината от пътя, почитателите останаха изумени какъв брой коства да утолиш жаждата си, до момента в който гледаш действието. В сряда капитан Гинес извади шокираща победа в Champion Chase на Queen Mother, откакто любимецът на букмейкърите Ел Фабиоло беше изтеглен.

Въпреки че и в двата дни до момента надали е имало драма, доста от тях са били по-фокусирани върху зашеметяващите цени на алкохола. Социалните медии са осеяни с разярени залагащи, които не могат да повярват какъв брой доста се желае да дадат в подмяна на едно пиво.

Наливни Гинес, Мадри Лагер, Аспал Съфолк Сайдър и Атлантически пейл ейл ще бъдат всички ще ви върне £7,50. Други бутилки от по-големи и сайдер костват някъде сред £7,40-£7,65. С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР