Зала Арена Бургас“ има цялото необходимо оборудване, съгласувано с българските

...
Зала Арена Бургас“ има цялото необходимо оборудване, съгласувано с българските
Коментари Харесай

Шефът на „Академика 2011“: „Арена Бургас“ има цялото необходимо оборудване

Зала „ Арена Бургас “ има цялото належащо съоръжение, в съгласие с българските и интернационалните спортни федерации за осъществяване на събития от най-голям сан. Това разгласи изпълнителният шеф на „ Академика 2011 АД “ Петър Петров по време на чуване пред парламентарната комисия по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта.

„ Всеки детайл е доставен със съответния документ от българските и интернационалните федерации. Сертификатите са настоящи и все още. Залата е въведена в употреба и има акт 16 “, сподели Петров.

Той изясни, че през месец октомври тази година е осъществен одит от Министерството на младежта и спорта, в който има рекомендации за прецизиране на елементи, свързани с вероятно съответно спортно събитие, което би се провело в залата.

„ Получих насоки да извърша изследване към настоящия миг от федерациите волейбол, баскетбол, лека атлетика, художествена гимнастика, битка и други, с цел да установим какво би било належащо да се закупи в допълнение, с цел да се усъвършенства употребата на залата. Всяка спомагателна рационализация обаче зависи от съответна поръчка за осъществяване на обещано събитие от най-голям сан “, изясни Петров.

Изпълнителният шеф влезе в конкретика, че открит 1 милиметър разлика по повод провеждането на надпревари по лека атлетика. Несъответствие, което е елементарно отстранимо.

На чуването и участва министърът на младежта и спорта Димитър Илиев, чието ведомство е принципал на комерсиално сдружение „ Академика 2011 “. Той обаче не сподели и дума.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР