Зъл баща, който твърдеше, че тромавите му ръце“ са виновни

...
Зъл баща, който твърдеше, че тромавите му ръце“ са виновни
Коментари Харесай

„Контролиращ“ баща, който обвини „тромавите ръце“ за разтърсването на бебето до смърт

Зъл татко, който твърдеше, че „ тромавите му ръце “ са отговорни за това, че е раздрусал до гибел тримесечната му щерка, беше вкаран в пандиза в продължение на 14 години.

29-годишният Самуел Уорнок от Девизс в Уилтшър беше хвърлен зад решетките, откакто бебето получи травматично пострадване на главата. Преди това той се призна за отговорен в Кралския съд на Уинчестър за непредумишленото ликвидиране на Мая Уорнок през 2021 година Тя за жалост умря в ръцете на Уорнок, който по-рано беше разказан като „ безконтролен нов татко “ и провокира терзания от фамилията заради неговото „ жестоко отношение към нея “.

Майката на Мая, Жасмин Уорнок, на 29 години, по-рано се призна за отговорна за демонстрация на свирепост към деца, защото не съумя да спре брачна половинка си да нападне щерка им. Издадена й е тригодишна социална заповед с 30 дни за рехабилитация след нападението. Каролайн Карбъри KC, обвинител, изясни, че дребното момиченце е било откарано по неотложност в детската болница в Бристол на 20 сеп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР