Закуската е обявена за най-важното хранене през деня, тъй като

...
Закуската е обявена за най-важното хранене през деня, тъй като
Коментари Харесай

6 храни, които трябва да избягвате на закуска

Закуската е оповестена за най-важното хранене денем, защото ускорява метаболизма и дава „ гориво “ на вашия организъм. Следвайки правилото " всичко в сдържаност “ обаче има храни, които би трябвало да заобикаляме. Или най-малко да не са в нашето всекидневно утринно хранене, поучават от foodpanda. Ето и кои са те:

  • Бял изгорял хляб- Препеченият бял самун е по-малко евентуално да ви накара да се чувствате по-пълноценно спрямо пълнозърнестия самун, защото той е със доста по-малко потребни субстанции.
     
  • Масло или маргарин- Тази алтернатива за закуска може да бъде калорична, изключително в случай че смесите мазнини с въглехидрати.
     
  • Плодове- Ако просто смесвате плодовете, естествените захари се освобождават от вътрешността на клетките и се трансформират в " свободни захари ". Поради тази причина яжде единствено по един тип плод на хранене.
     
  • Захарни зърнени храни- Повишават равнищата на глюкозата в кръвта, а това може да докара до къс изблик на сила, само че това ще продължи единствено за дребен интервал от време.
     
  • Концентриран портокалов сок- С високо наличие на фруктоза, което може да докара до скок в равнищата на кръвната Ви захар. Вместо да пиете съсредоточен портокалов сок, изяжвайте целия плод.
     
  • Тестени изделия- Всички знаем какъв брой са вкусни мекиците и палачинките, само че те не ни доставят нищо повече от по-висок холестерол и прелестно чувство на небцето.
Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР