Законодателните им инициативи целят отмяната на тази възможност. В друг

...
Законодателните им инициативи целят отмяната на тази възможност. В друг
Коментари Харесай

Депутатите ще разгледат отмяната на „златните паспорти“

Законодателните им начинания целят анулацията на тази опция. В различен законопроект от Движение за права и свободи оферират в тримесечен период ДАНС да извърши цялостна инспекция по всички преписки по придобиване на сходен вид българско поданство.

Депутатите ще се занимаят и с второто четене на промените в Закона за водите. Целта на препоръчаното изменение и допълнение на Закона за водите е превъзмогване на съществуващата нормативна празнина по повод периода на деяние на Плановете за ръководство на речните басейни и Плановете за ръководство на риска от наводнения, нужни за ръководството на водите. По време на второто четене на законопроекта постъпи и предложение за прекачване на Национален институт по метеорология и хидрология към Министерство на околната среда и водите, като окончателното решение ще бъде взето от пленарна зала.

Народните представители ще се занимаят с одобрение на Тристранно съглашение за подаяние сред България, Босна и Херцеговина и Pfizer Inc. и BioNTech Manufacturing GmbH. Споразумението е за ръководството и координацията на дарението на ваксина против COVID-19, създадена от Pfizer Inc. и BioNTech Manufacturing GmbH.

След тази точка Народното събрание продължава да се занимава с тематиката за ковид, като ще прегледа предлагането на " Възраждане " за анулация на зеления документ за достъп до постройките на Народното събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР