Законите в България не важат за татковото синче Васил Михайлов,

...
Законите в България не важат за татковото синче Васил Михайлов,
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник пиян и нашмъркан в бара, докато е под домашен арест: Ще ви изтезавам и ще ви снимам!

Законите в България не важат за татковото синче Васил Михайлов, който е привикнал да си прави каквото си желае, без значение кого наранява. Младежът потвърди изказванията на познатите си, че е „ петно ” по душа, откакто освен не съблюдава домашния си арест, само че и се хвали с това.

Васко, чието образование тотално е изтървано от родителите му, се разхожда напълно умерено на независимост, макар че сякаш има гривна, която го следи дали излиза. Самият той обаче се надсмя над закона и сподели, че проследяващото устройство въобще не му е включено.

По време на домашния си арест Васил е бил в нощен бар, където е ял и пил с девойки от Кошарево, шмъркал е дрога и се е веселил по всевъзможни способи. Когато изпаднал в нетрезво положение, капризното момченце още веднъж прибегнало до закани. Започнало да разправя по какъв начин ще изтезава всички и ще снима мъченията с телефона си, с цел да си ги пусне след това у дома да ги гледа.

Очевидно е, че при този човек неприятното образование са довели до необратими процеси, граничещи с психопатия и крепко изтребване на комплекси. Той е предстоящ палач и в случай че не бъде спрян в този момент, най-вероятно ще почерни няколко фамилии след време.

Васил Михайлов има садистични пристрастености, а татко му продължава да му прави мечешка услуга и да го отървава от пандиза. Така единствено се задълбочават прочувствените и душевни проблеми у този капризен богаташки наследник.

След като самият Васил призна, че е нарушил домашния си арест, от прокуратурата желаеха връщането му в полицейския арест, където прекара 5 месеца. Съдът обаче отхвърли, очевидно татко му си е пуснал връзките, както става постоянно в нашата татковина.

Припомняме, че младежът бе арестуван от полицията през юни, откакто свиреп преби някогашния футболист Румен Андонов. В хода на следствието стана ясно, че Васил е пребил и други хора, заплашвал е и дами.

От терасата си Михайлов разкри, че съгласно него е имал причина да пребие всички тези хора, тъй като множеството от тях били с престъпни досиета. Той не изпитва грам виновност за нищо, което е присъщо за хората социопати.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР