Закъснявам за рожден ден, от важните - рожденикът е най-верният

...
Закъснявам за рожден ден, от важните - рожденикът е най-верният
Коментари Харесай

Подаръци ще има за всички зверове

Закъснявам за рожден ден, от значимите - рожденикът е най-верният сътрудник и обичан другар на моя близка - спортната й кобила, а тортата ще бъде морковена, безусловно. Отдавна отивам на кучешки празненства с моето куче и рождени дни на котараци, само че да участвам на конски рожден ден ще ми бъде за първи път. Доста време се чудих какъв подарък да купя на коня, дали, в случай че се опитам да поръчам някаква екипировка, ще уцеля размера; дали да не бъде някакво лакомство, само че какво, не върви да се появя с един кг ябълки, или пък е признато? Влизам в нета да се ограмотя и бързо попадам на Facebook страницата на. Идеална концепция за подарък на кон - мистериозна кутия-изненада, в която има забавни предмети, храна, козметика. Предлагат се разнообразни типове, за другите дисциплини, бързо предпочитам Show Jumping - кутията с устременост към дисциплината прескачане на трудности.
Фотограф: Радост Филипова
Доставката на подаръка прави персонално Радост Филипова, създателката на My Horse Box. Заговаряме се. " Първата кутия сътворих на 1 януари 2021 година за моя кон Какао. Исках да му направя подарък, съчетах разнообразни лакомства, играчки и предмети в кутия и макар че аз знаех какво има вътре, ми беше доста любопитно каква ще бъде реакцията на животното. Когато му занесох кутията, беше напълно явно, че надушва лакомствата и се вълнува. Отворихме я и той незабавно зарови нос вътре, похапвайки си бонбони и разучавайки играчките и останалите дарове . Успях да го развеселявам доста. " Така се ражда концепцията за мистериозната кутия - изненада за коне, която към този момент година жъне огромен триумф измежду ездачите. Радост споделя, че конете са част от фамилията на стопаните си, все по-често рождените им дни се честват като на други домашни любимци, само че изборът от дарове за тях е стеснен. Затова взема решение да сътвори мистериозни кутии, чието наличие да бъде изненада, с цел да радва коне и ездачи.
Автор: Радост Филипова
За една година тя основава няколко типа кутии, които се разграничават по аксесоарите, амуницията и лакомствата, които може да се паднат вътре, защото всяка дисциплинираност в конния спорт има своите специфики, а неотдавна има и кутия единствено за ездачи, които нямат личен кон. " Видовете кутии, които предлагаме, дават отговор на главните спортни дисциплини в нашия спорт: Show Jumping - Конкур Ипик, или Прескачане на трудности, Dressage - Обездка, Western - Уестърн, Enduracne - Издръжливост, Eventing - Крос, Pony riding - За дребните ездачи и техните понита, и Foal - за кончетата до 6 месеца и техните майки. Новата ни кутия Horse lovers създадохме особено за ездачи и фенове на конния спорт, които нямат персонален кон, само че желаят да наподобяват добре. Вътре сме наблегнали на аксесоари от първа нужда за всеки ездач, който държи на външния си тип. "

За Радост е значимо постоянно да може да предложи нещо ново на клиентите си, по тази причина с изключение на всички типове кутии постоянно основава лимитирани серии тематични кутии - за Великден, Хелоуин, Коледа, където доминират тематични аксесоари, лакомства и предмети, изненада за коне и ездачи. " Държа на качеството и сортирам екипировка, аксесоари и храна, които дават отговор на избран стандарт и ездачите правят оценка това, само че считам, че с изключение на насладата от самите предмети нещото, което най-много кара хората да си поръчват от моите кутии, е детайлът на изненадата и упованието какво ще се падне този път ", споделя тя. Отскоро има и още една изненада за ездачите - кутията Equestrian dog - с дарове за техните кучета. Идеята за тази кутия идва от наблюденията на Радост над живота на кучетата, чиито стопани са ездачи: " Тези любимци прекарват дълги часове на открито, около конете, във всички сезони и постоянно имат потребност от характерни грижи, козметика и аксесоари. " А част от приходите от тази кутия са с идея - биват дарявани за лекуване и задомяване на безстопанствени кучета.
Реклама
Мистериозната кутия за коне може да е оригиналност на нашия пазар, само че сходни кутии с аксесоари и лакомства за кучета са желан подарък от години. радват стопани и кучета с тематични кутии от четири години. Хората, които стоят зад концепцията, са Калоян Янаков и брачната половинка му Ромина. " След като се върнахме от бригада в Съединени американски щати, с част от дребното спестявания, които ни бяха останали, купихме първото си куче - френски булдог на име Рагнар. Грижите за него бяха като за дете " , споделя Калоян, непрекъснато му купуват разнообразни храни и лакомства, подобаващи за породата, защото не може да приема всички типове кучешка храна. Играчките също се оказали предизвикателство, тъй като кучето ги унищожавало за ден. Тогава двойката взема решение да стартира да поръчва лакомства и играчки за Рагнар от чужбина от одобрени производители. Така се ражда концепцията за кутия-подарък за кучета, която да съдържа качествени лакомства и играчки. " В Съединени американски щати тематичните кутии с дарове за кучета са доста публикувани и известни и взехме решение да създадем сходна кутия тук ", споделя Калоян. Двойката основава първите си петдесет тематични кутии и всички бройки са декларирани и изкупени единствено за един ден.
Създателите на Happy Box Калоян и Ромина
" Концепцията на тази кутия е не да бъде изненада, споделя Калоян. Нашите клиенти знаят авансово какво ще получат в тематичната кутия, несъмнено, има и бонус дарове от нас. " Happy Box основава нова тематична кутия за кучета на всеки два месеца, което прави по шест кутии годишно. Темите са доста разнородни, с изключение на наложителните Коледа, Хелоуин, Свети Валентин има разнородни и занимателни тематики като " Джунглата ", " Влюбени мишлета ", " Фермата ", " В гората ". Съдържанието на всяка нова кутия се показва на клиентите, тъй че те знаят какво купуват. Изненадата е за кучетата.

Happy Box са три съществени типа: Малка - за кучета до 5 кг, Средна - за кучета от 6 до 20 кг, и Голяма - за кучета над 20 кг. Запазена марка на Калоян и Ромина са домашно изпечените бисквитки за кучета с фъстъчено масло, които непроменяемо участват в кутиите, подготвят ги у дома, в личната си фурна, " лакомствата минават строги инспекции от нашите чиновници в бранш " Контрол по качеството " - Рагнар и синът му Конан ", майтапи се Калоян.

Освен тематичните кутии, които основават Калоян и Ромина, постоянно в продажба е кутията с дарове за куче Birthday Box. В нея с изключение на лакомства и играчки има празнична шапка, папийонка и празничен банер с надпис Happy Birthday. " В чужбина от дълго време рождените дни на домашните любимци се честват като на пълноправен член на фамилията. Все по-модерно става рождените дни на обичаните ни кучета да се честват и у нас ", споделя Калоян.
Реклама
От екипа на онлайн зоомагазин удостоверяват тази наклонност. Златина Кръндева споделя, че най-търсените им кутии-изненада са за котки. Идеята за основаването им се заражда в чужбина: " Със настоящия ми бизнес сътрудник живяхме в Англия и там сходни кутии-изненада или абонаментни кутии към този момент бяха набрали огромна известност. Самата аз постоянно си поръчвах кутии-изненада с козметика. Така, когато създадохме нашия онлайн зоомагазин, към този момент имахме концепцията да предлагаме такива кутии. Имахме запитвания за тях дори преди основаването им. "

Клиентите на " Мишле " си поръчват кутия-изненада за котки по разнообразни мотиви - за рожден ден, за Коледа или просто с цел да изненадат домашния си любим. " Имаме доста постоянни клиенти, които си поръчват кутия ежемесечно ", споделя Златина. Това отдава на огромното многообразие от предмети, които поддържат в кутиите. Вътре може да се паднат разнообразни играчки, лакомства, драскалки, котешка трева, като всички предмети са изненада. " За да е цялостна изненадата, поддържаме играчки, лакомства и аксесоари за котки, които не попадат в уеб страницата и не могат да бъдат купени настрана от кутията ", споделя Златина.

Екипът на " Мишле " възнамерява нов артикул за клиентите си за в бъдеще - работят по основаването на персонализирани кутии - клиентите ще вкарват данни за своята котка, като име и възраст да вземем за пример, с цел да може продуктите в нея да бъдат подбрани за потребностите на съответната котка и персонализирани особено за нея.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Неща

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР