Захарта е дявол и той трябва да бъде прочистен от

...
Захарта е дявол и той трябва да бъде прочистен от
Коментари Харесай

Изключете тази съставка от диетата си, за да сте здрави

Захарта е демон и той би трябвало да бъде прочистен от телата ни, рафтовете на супермаркетите и планетата Земя като цяло, само че някои здравни специалисти считат, че може би имаме нов зложелател номер едно на публичното здраве.

Може би той ще ви изненада. Това е соята, написа Independent.

Соята се среща в сиренето тофу, японската фалшификация мисо, едамаме, темпе и несъмнено, в соевото мляко. Соята се употребява доста и в бургери, наденици, лазаня, като разрешава на производителите да декларират високо наличие на протеини.

Соята се среща в към 60-70% от продуктите в супермаркетите и се употребява доста в заведенията за бързо хранене. Соята е добър източник на фибри и протеин, тъй че за какво хората би трябвало да я лимитират, в случай че желаят да поддържат обикновено тегло?

Актрисата Блейк Лайвли разкри предходната година, че е изключила соята от диетата си, с цел да влезе във форма за ролята си във кино лентата „ Опасни води “. „ След като премахнете соята, разбирате, че не ядете модифицирани храни. Точно това направих и аз. Никакви модифицирани храни и по-късно тренировки “, показа Лайвли пред австралийско радио.

„ Може би наподобява елементарно да изключите соята, само че по-късно осъзнавате, че тя е на всички места. Във всичко, което ядете, има соя. Дори да става дума за здравословни органични артикули, в тях постоянно има соя “, добави актрисата.

Прочети повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР